Go to ...

bLog Juga

BLOG ORANG AWAM Yang Berbicara Perkara Kecik, Remeh & Keduniaan Jer

RSS Feed

August 21, 2019

SIAPA KAMI

Salam hormat,

Semoga baik dan luar biasa selalu.

Selamat datang ke bLog Juga. Terima kasih di atas kebaikan hati anda kerana mengunjungi blog kami. bLog Juga adalah sebuah blog yang dibina untuk berkongsi apa-apa yang penulis lalui dan rasai sepanjang menempuhi kehidupan ini sebagai orang awam.

Kalaulah VISI kita sama sebagaimana apa yang saya faham sebagai MENJALANI KEHIDUPAN SEMATA-MATA KERANA BERIBADAH KEPADA TUHAN YANG ESA. Walaupun MISI kita berbeza kerana perbezaan citarasa dan kedudukan yang berlainan dan inilah salah satu Misi kami, iaitu untuk berkongsi rasa apa yang kami lalui adakah ia berguna atau untuk mendapatkan maklumbalas dari pembaca apa-apa yang sesuai didukung dengan memberikan layanan yang baik dan ramah  bagi memberi kepuasaan kepada anda.

Mengapa blog ini dinamakan bLog Juga ?

Sengaja blog ini dinamakan begini sebagai menyahut kewujudan blog-blog yang ada, lalu kami namai sahaja blog juga yang dibina semenjak 10 tahun lalu di atas berbagai-bagai tapak web untuk membuktikan bahawa bukan penulis yang dipentingkan tetapi semoga tulisan yang berguna boleh memberi kesan kebaikan kepada kehidupan ini.

Mudah-mudahan BLOG JUGA bisa memberi banyak manfaat kepada kita.

Untuk terus membaca apa yang kami tulis, silalah klik mana-mana link samada di sini, Cara Hidup atau mana-mana link yang tuan berkenan.  Kami amat berbesar hati jika tuan sudi bertukar-tukar alamat blog, untuk itu silalah klik LINK ini.

 

Salam.

bLog Juga
http://www.blog.ambo.my


Suka(0)Tak Suka(0)