Go to ...

bLog Juga

BLOG ORANG AWAM Yang Berbicara Perkara Kecik, Remeh & Keduniaan Jer

RSS Feed

August 19, 2019

ADAKAH ANDA MEMPEROLEHI SESUATU HARI INI
Adakah anda akan dapat $ 0.10 (~40 sen) bagi setiap pengunjung?

ANDA AKAN MEMPEROLEH SESUATU, TIDAK KIRA APA!

Seperti kebanyakan orang tahu, 99% daripada kempen tidak menukar kepada jualan. Sebab itulah AJIBOYE menyediakan ganjaran $ 0.10 (40 sen) untuk setiap pelawat anda yang dirujuk kepada AJIBOYE. Ini memastikan bahawa anda mendapat sesuatu untuk usaha pemasaran anda.

INI BERKAITAN JUALAN, BUKAN klik!

AJIBOYE adalah tentang jualan, AJIBOYE telah membuat pengesanan dan membina standard untuk memisahkan tindakan main-main daripada kebaikan! AJIBOYE hanya membayar untuk trafik yang berkualiti tinggi, jenis yang hanya hasil daripada pemasaran kualiti, bukan kuantiti.

JANGAN buang masa anda. ATAU KAMI!

Jangan membeli trafik dari mana-mana broker trafik atau rangkaian pertukaran. Itu semua sampah untuk alasan yang jelas. Jika anda tidak bersedia untuk benar-benar menjual produk atau perkhidmatan, anda membuang masa anda, dan kita. Mari kita teruskan!

BAGAIMANA IA BERFUNGSI

Anda melakukan apa yang semua pemasar yang baik dan jurujual lakukan: benar-benar memasarkan produk yang AJIBOYE tawarkan kepada orang-orang seperti seorang pencari kayu di hutan dan menjualnya sebagai barang berguna.  Anda boleh memasarkan mana-mana sahaja yang anda mahu, dan atau tahu. AJIBOYE tidak mempunyai had geografi!

Anda perlu tahu produk yang anda hendak pasarkan, dan menghubungkan kempen pemasaran teks / banner anda ke laman produk tertentu / perkhidmatan di laman web AJIBOYE.

Apabila pelanggan berpotensi klik pada iklan dan pautan anda, mereka datang ke laman web AJIBOYE maklumat ulasan produk / perkhidmatan, dan mungkin membeli.

AJIBOYE mengesan SEMUA lalu lintas dan aktiviti di laman webnya, menganalisis kualiti, dan membayar anda $ 0.10 (~ 40 sen) bagi setiap pelawat.

DAPATKAN BAYARAN SETIAP KALI! SAMADA MELALUI PEMASARAN DALAM TALIAN, LUAR TALIAN ATAU E-MEL.

Anda boleh memasarkan melalui e-mel, dalam talian atau luar talian. Tidak kira dari mana orang yang datang, mereka menyambung trafik kepada anda dan anda akan dibayar.

BAGAIMANA AJIBOYE MENYAMBUNG TRAFIK KEPADA ANDA

Anda mempunyai 2 pilihan mudah apabila menghubungkan ke halaman di laman web kami. Ketahui lebih lanjut.

LAPORAN

Anda boleh menyemak klik anda, kualiti trafik dan laporan pembayaran bila-bila masa dalam talian. Salinan e-mel laporan ini juga dihantar kepada anda setiap minggu.

KOMISYEN

Komisen yang diperolehi di bawah pelan pampasan ini dikira dan dibayar setiap bulan, bermula dari hari pertama bulan itu, maka AJIBOYE menyelesaikan semua bayaran komisen pada akhir bulan ini.

Affiliate Program

Partner & Profit with the best compensation plan for Sales Pros

JANGAN LEPASKAN PELUANG

    Suka(1)Tak Suka(0)
    Is this Post useful? Useful Useless 0 of 0 people say this Post is useful.